Donya jahitan luwih narik kawigaten wong liya. Sing bisa nggawe sawetara owah-owahan kanggo sandhangan utawa, njupuk kanggo njlimet designs dhewe tansah soko sing convinces. Dadi, ana akeh sing saben dina mutusake kanggo tuku mesin jahit pisanan. Liyane kudu luwih maju lan kanggo iki, dheweke uga butuh mesin sing cocog karo kabutuhan.

Yen sampeyan pengin nemokake apa sing bisa dadi pilihan sing paling apik, mula aja kantun kabeh sing dakkandhakake saiki. Saka mesin jahit sing paling murah lan paling gampang kanggo pamula, kakehan utawa sing paling profesional lan industri. Sapa sing arep sampeyan pilih?

mesin jahitan kanggo miwiti

Yen sampeyan nggoleki mesin jahit kanggo miwiti, ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake papat model sing cocog kanggo pemula utawa proyek sing prasaja:

Model Fitur Rega
Singer Janji 1412

Singer Janji 1412

- Jinis jahitan: 12
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
-4-langkah bolongan tombol otomatis
-Fitur liyane: desain kompak, jahitan tulangan, zig-zag
126,10 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10
Penyanyi 2250

Singer 2263 Tradhisi

- Jinis jahitan: 16
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur nganti 4 lan 5 mm
- Lubang kancing otomatis 4 langkah
-Fitur liyane: Jahitan lurus lan zig-zag, aksesoris, sikil presser
169,00 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10
Mesin Alpha Gaya 40

Gaya Alpha 40

- Jinis jahitan: 31
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur nganti 5 mm
- Lubang kancing otomatis 4 langkah
-Fitur liyane: LED, sikil sing bisa diatur, wadhah spool logam
 209,00 €
Deleng tawaranCathetan: 10 / 10
sedulur cs10s

Sedulur CS10s

- Jinis jahitan: 40
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
-5 bolongan tombol otomatis, 1 langkah
-Fitur liyane: Fungsi kanggo patchwork lan quilting
185,52 €
Deleng tawaranCathetan: 10 / 10

komparator mesin jahit

Sanajan ora ana ing tabel ing ndhuwur, sampeyan uga ora bisa ngeculake Mesin jahit tutup, model Fantastic kanggo miwiti karo nanging kasedhiyan winates kanggo Simpenan supermarket.

Kanthi model apa wae ing tabel sampeyan bakal bener, nanging yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan saben wong, ing ngisor iki kita bakal ngandhani karakteristik utama saben mesin jahit iki sing wis dadi pilihan sing sampurna kanggo wong sing pengin miwiti ing donya jahitan utawa kanggo wong-wong sing looking for pilihan kualitas-rega apik:

Singer Janji 1412

Yen sampeyan lagi looking kanggo mesin sewing dhasar sing nduweni fitur penting kanggo miwiti, ing Mesin sewing penyanyi Janji 1412 bakal dadi sampeyan. Yen sampeyan rencana kanggo nindakake tugas luwih gampang kaya hemming utawa zipping, uga tombol, bakal sampurna kanggo sampeyan. Kajaba iku, iku mesin kualitas ing rega apik. Iku prasaja kanggo nggunakake lan minangka kita ngomong, becik yen sampeyan lagi miwiti. Sanajan ana 12 jahitan sing beda, sampeyan kudu nambah festoons dekoratif.

Regane biasane sekitar Euros 115 lan bisa dadi duwekmu kene.

Singer 2250 Tradhisi

Iku salah siji saka mesin jahit paling laris, dadi, kita wis duwe data sing apik ing ngarep. Wis akeh fungsi uga penting nalika miwiti metu ing donya jahitan. Kajaba iku, ora mung iku, amarga kanthi total 10 jahitan, uga bakal sampurna yen sampeyan wis duwe dhasar. Dadi, sampeyan ora bakal cendhak. Iki minangka salah sawijining sing paling entheng, supaya sampeyan bisa ngeterake miturut kabutuhan.

Rega mesin jahit iki kanggo miwiti kira-kira Euros 138sampeyan bisa tuku ing kene

Gaya Alpha 40

Mesin penting liyane yaiku Alfa Style 40. Luwih saka apa wae amarga gampang banget, kanggo kabeh sing meh ora ngerti babagan jahitan. Apa maneh, fungsi sawijining cukup lengkap minangka threader otomatis, buttonhole ing 4 langkah. Uga nduweni lampu LED, uga pisau kanggo ngethok benang. Elinga yen ana 12 jahitan plus loro scallops hiasan. Apa sing bakal dadi dhasar kanggo proyek sing paling umum.

Ing kasus iki, rega mundhak nganti kira-kira 180 euro. Tuku ing kene.

Sedulur CS10s

Yen sampeyan pengin kasurung dhewe karo pisanan mesin jahit elektronik, iki bakal dadi model paling apik sampeyan. Ora amarga iku elektronik iku rumit kanggo nggunakake, cukup ngelawan. Saliyane jahitan paling dhasar, sampeyan uga bisa miwiti langkah pisanan ing donya patchwork uga quilting. Gampang digunakake minangka milih fungsi sing bakal ditindakake, dawa lan jembar saben jahitan lan mung.

Ing bab apik iku nalika ngerti carane bisa karo paling prasaja, iku uga ngijini sampeyan kanggo pindhah sethitik luwih, thanks kanggo carane lengkap. Kabeh iki kanggo rega babagan Euros 165. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku kene.

Yen sampeyan pengin ndeleng model liyane saka mesin jahit sedulur, ketik link sing mung ditinggalake sampeyan.

mesin jahit sing murah

Yen sing sampeyan goleki minangka pilihan sing paling murah, mula sampeyan duwe mesin jahit paling murah sanajan kita uga wis milih sawetara model kanthi regane apik:

Model Fitur Rega
Jata MC695

Jata MC695

- Jinis jahitan: 13
-Dawa lan jembaré jahitan: Ora bisa diatur
- 4 stroke grommet
-Fitur liyane: jarum pindho
 141,00 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10
 

Sedulur JX17FE cak

- Jinis jahitan: 17
-Dawa lan jembaré jahitan: 6 pangukuran
- 4 stroke grommet
-Fitur liyane: nduwurke tumpukan otomatis, entheng, lengen gratis
 149,99 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10
Singer Simple 3221

Singer Simple 3221

- Jinis jahitan: 21
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur nganti 5 mm
-Bolongan otomatis 1 wektu
-Fitur liyane: entheng, lengen gratis, threader otomatis
151,09 €
Deleng tawaranCathetan: 9/10
alpha sabanjuré 40

Alpha Sabanjure 40

- Jinis jahitan: 25
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
- Lubang kancing otomatis 1 langkah
-Fitur liyane: Tahan, gampang threading
229,99 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10

Jata MC695

Kita ngadhepi salah sawijining mesin jahit sing paling murah. Jata MC695 duwe total 13 jinis jahitan. Iku banget mesin banget prasaja kanggo nggunakake lan cahya nalika nerangake diangkut. Wis akeh aksesoris, uga cahya terpadu. Sampurna kanggo sing miwiti nanging uga kanggo sing wis pengin luwih akeh. Mbok menawa titik negatif yaiku dawa lan ambane jahitan ora bisa diatur. 

Rega iku irresistible lan bisa dadi duweke Euros 113. apa sampeyan pengin dheweke Tuku ing kene

Singer Simple 3221

Iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. Panemu setuju sing iku mesin jahitan kanggo miwiti karo, nanging uga kanggo wong sing perlu soko liyane ing short term. Dadi, yen sampeyan bisa nandur modal luwih sithik, iki model sampeyan. Nduwe 21 jahitan kanthi regulator dawa lan jembar. Apa maneh, bakal menehi 750 jahitan saben menit, free lengen lan cahya terpadu.

Ing kasus iki, kita nang ing Nilai gedhe kanggo dhuwit lan sing sanadyan iku ora minangka mirah minangka rong model sadurungé, Singer Simple punika model entri Fantastic sing bisa dadi duweke kanggo 158 euro lan sampeyan bisa. tuku kene

Alpha Sabanjure 40

Mesin jahit liyane sing nduweni kualitas canggih yaiku iki. A versi anyar saka Mesin jahit Alpha Sabanjure. Ana akeh model ing kisaran iki sing nduweni ciri sing padha. Nanging ing kasus iki, kita ditinggalake karo Alfa Next 45. Becik kanggo wong-wong sing lagi wae miwiti utawa kanggo wong-wong sing pengin mesin jahit sing sepisanan luwih suwe. Kanthi 25 jahitan lan 4 kerang hiasanDheweke bakal nyukupi pangarepan sampeyan.

Alfa Next 45 minangka model sing regane udakara 225 euro lan apa sing bisa sampeyan tuku kene Kasedhiyane diwatesi dadi yen ora duwe saham nalika sampeyan tuku, sampeyan bisa tuku model apa wae saka kulawarga Sabanjure amarga padha banget ing babagan fitur.

Sedulur JX17FE

Pilihan liyane sing paling murah yaiku iki. Ing Mesin Jahit Brother JX17FE Iku salah siji saka pilihan gedhe. Iku kompak, prasaja lan duwe 15 jinis jahitan. Antarane wong-wong mau, kita nyorot 4 jinis hiasan, jahitan hem uga zig-zag. Uga nduweni tuas recoil sing migunani banget.

Rega saka mesin jahit Brother JX17FE mung liwat 113 euro lan sampeyan bisa tuku kene.

mesin jahit profesional

Yen sing digoleki yaiku a mesin jahit profesional, ing ngisor iki kita nawakake sawetara model paling lengkap kanggo wong-wong sing nggoleki keuntungan lan proyek sing luwih apik:

Model Fitur Rega
Bernett Sew&Go 8

Bernett Sew&Go 8

- Jinis jahitan: 197
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
-7 eyelets 1 langkah
-Fitur liyane: Quilting, Patchwork, 15 posisi jarum
369,99 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10
 

Singer Scarlet 6680

- Jinis jahitan: 80
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
-6 eyelets 1 ngalahake
-Fitur liyane: threading otomatis
254,90 €
Deleng tawaranCathetan: 8 / 10
Singer Starlet 6699

Singer Starlet 6699

- Jinis jahitan: 100
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
-6 eyelets 1 langkah
-Fitur liyane: 12 posisi jarum, struktur logam
314,00 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10
Penyanyi Quantum Stylist 9960

Penyanyi Quantum Stylist 9960

- Jinis jahitan: 600
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
-13 eyelets 1 langkah
-Fitur liyane: 2 lampu LED, 26 posisi jarum
486,64 €
Deleng tawaranCathetan: 10 / 10
Alpha 2160

Alpha 2190

- Jinis jahitan: 120
-Dawa lan jembaré jahitan: Bisa diatur
- 7 irung-
Fitur liyane: layar LCD, threader otomatis, memori
809,00 €
Deleng tawaranCathetan: 9 / 10

Bernett Sew&Go 8

Nalika kita ngomong babagan mesin jahit profesional, kita jelas yen kita wis ngomong babagan istilah sing luwih gedhe. Fitur liyane kanggo ngrampungake proyek kaya profesional. Ing kasus iki, Bernett Sew&Go 8 ninggalake kita kanthi total 197 jahitan. Saka jumlah kasebut, 58 minangka hiasan. Sampeyan uga bakal nemokake total 15 posisi jarum lan dhuwur kaping pindho saka sikil presser. Iku banget tahan lan duwe lengen free.

Rega mesin jahit profesional iki yaiku Euros 399 lan sampeyan bisa tuku kene

Singer Scarlet 6680

Tanpa mangu, kita ngadhepi pilihan liyane sing paling apik. Sadurunge merek sing kita kenal lan mesthi nuduhake pilihan sing paling apik. Ing kasus iki, digabungake kanthi total 80 jahitan. Mesthi thanks kanggo sampeyan bisa supaya imajinasi mabur. Kajaba iku, nduweni pola, kanthi dawa lan jembar jahitan sing bisa diatur lan kanthi sistem gulung otomatis. Jarum pindho lan pitung jinis bolongan kancing… apa maneh sing bisa dakjaluk?

Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa tuku Singer Scarlet kene

Singer Starlet 6699

Kita wis miwiti kanthi total 100 jahitan. Dadi, kita wis bisa ngerteni manawa iku mesin liyane sing ngidini kita maju kapan wae. Dawa lan jembaré bisa diatur. Kajaba iku, iku kudu kasebut sing wis 12 posisi jarum uga lengen gratis lan lampu LED. Malah kain sing paling kandel ora bakal nolak.

Sanajan mesin jahit profesional, Singer Starlet 6699 mung bisa dadi duweke sampeyan 295 euros. Sampeyan pengin? tuku kene

Penyanyi Quantum Stylist 9960

Mesthi, yen kita pirembagan bab mesin jahit profesional, kita ora bisa lali Singer Quantum Stylist 9960. Tanpa mangu, iku salah siji saka kabeh sing ana ing atine bakal sijine menyang laku. Wis 600 jinis jahitan, dawa lan ambane bisa diatur. Kita bisa ngomong yen iku salah siji sing paling kuat ing pasar.

Regane yaiku Euros 699 nanging ing bali kita bakal nampa salah siji saka mesin sewing paling apik ing pasar lan sing bisa tuku saka kene

Alpha 2190

We kiwa karo model mesin Alfa sing wis ciri sampurna, karo layar LCD sing gampang banget kanggo nggunakake. uga bakal sampurna kanggo kain sing luwih kandel, supaya sampeyan bisa nindakake proyek beda karo asil becik. Threader otomatis, uga 120 jahitan lan pitung jinis bolongan tombol. 

Rega mesin jahit profesional iki 518 euro lan sampeyan bisa tuku kene

Carane milih mesin jahit pisanan

mesin jahit pisanan

Milih mesin jahit pisananku bisa uga ora gampang. Kita kabeh mikir babagan mesin sing apik lan tahan sing nindakake karya kanthi apik. Nanging saliyane iki, ana rincian liyane sing kudu digatekake.

Apa gunane sing bakal kita gunakake?

Sanajan bisa dadi salah sawijining pitakonan sing paling bola-bali, nanging penting. Yen sampeyan mung arep nggunakake kanggo proyek paling dhasar, iku ora worth nglampahi kathah ing mesin profesional. Luwih saka apa amarga sampeyan ora bakal nggunakake setengah saka sawijining fungsi. Saiki, yen sampeyan seneng donya jahitan, ora tuku mesin dhasar banget. Wangsulan: Bab ingkang paling iku medium, sing wis sawetara fungsi lan ngidini kita kanggo maju sethitik. Yen ora, ing wektu sing cendhak bakal rada ketinggalan jaman kanggo kabutuhan kita.

Lan aja kuwatir yen sampeyan ora ngerti carane nangani ing wiwitan, kene sampeyan bisa sinau njahit banget prasaja lan cetha.

Apa fitur sing kudu diduweni mesin jahit pisanan?

Toyota SPB 15

  • jinis jahitan: Salah sawijining faktor sing kudu digatekake yaiku jahitan. Kanggo proyek banget dhasar, mesin karo sawetara bakal sampurna. Yen ora, pilih sing paling akeh jahitan. Dawa jahitan penting nalika nggarap kain sing luwih kandel. Mangkono, kita bakal mbutuhake jahitan sing luwih dawa. Jembar jahitan uga penting yen sampeyan arep nindakake karya kayata pasang pita elastis utawa overcasting.
  • eyelet: Ana cukup sawetara beda antarane wong-wong mau. Mesthi, nggawe bolongan ing papat langkah ora padha karo nggawe. Ana sing kudu dieling-eling amarga kanthi rinci iki kita bisa nggawe macem-macem kancing ing sandhangan.
  • posisi jarum: Posisi liyane mesin jahit, luwih akeh pilihan sing bakal kita lakoni nalika milih macem-macem jinis jahitan.
  • merek mesin: Umumé, luwih apik kanggo nyelehake kapercayan ing merek sing luwih dikenal. Luwih saka kabeh amarga kita ngerti yen kita mbayar kualitas apik. Kajaba iku, kita bakal duwe layanan teknis liyane ing tangan uga macem-macem bagean sing kita butuhake.
  • Potencia: Wigati dimangerteni menawa mesin kanthi daya kurang saka 75W ora cocok kanggo njahit kain sing kandel.

Elinga yen mesin jahit nduweni akeh kaluwihan. Salah siji sing utama yaiku bisa nyimpen sawetara euro ing sandhangan. Mesthine sampeyan bakal nekat nalika bocah-bocah kelangan sandhangan sing anyar utawa nalika sampeyan menyang toko lan sampeyan ora bisa nemokake apa wae sing nyukupi kabutuhan sampeyan. Saiki sampeyan bisa ngganti kabeh iki, kanthi sabar lan dedikasi.  Mesthi:

Ing kasus iki, aja nganti sampeyan bakal kaget karo mesin sewing lawas amarga luwih rumit kanggo ditangani lan saiki digunakake minangka unsur hiasan tinimbang liyane. Yen budget masalah kanggo sampeyan, sampeyan bisa tansah Resor kanggo tuku mesin jahit bekas.

Mesin jahit domestik vs mesin jahit industri

Penyanyi Quantum Stylist 9960

Apa sampeyan ngerti sing utama beda antarane mesin jahit domestik lan mesin jahit industridheweke? Tanpa mangu-mangu, iki minangka rincian liyane sing sampeyan kudu ngerti sadurunge miwiti tuku salah siji saka loro kasebut. Ing kene maneh ana sawetara faktor sing sampeyan kudu ngerti.

mesin jahit domestik

Kaya jenenge, mesin jahit domestik iku siji sing nduweni fungsi dhasar kanggo proyek paling umum. Antarane wong-wong mau, kita nyorot tugas jahitan sing kita kabeh ngerti. Ndandani sawetara sandhangan, jahitan luh, jahitan utawa zippers.

Mesin Jahit Industri Kab

Padha dimaksudake kanggo proyek sing paling abot. Padha njamin sawetara karya luwih profesional lan karo lapisan luwih tahan. Upholsteri utawa tali cocok kanggo jinis mesin iki. Soko sing ora bisa dipikirake ing kanca-kancane. Saliyane kabeh iki, iku kudu ngandika yen kita pengin mesin saka jinis iki, iku amarga kita duwe proyek gedhe saben dina lan amarga kita wis luwih saka pengalaman ing donya jahitan. Padha dimaksudake kanggo nggarap volume gedhe saka kain lan ora mung ing pabrik, nanging uga kanggo omah.

Padha nawakake kita kacepetan antarane 1000 lan 1500 jahitan saben menit, mesthi uga duwe sisih rada negatif. Bakal nggunakake energi luwih akeh tinimbang mesin konvensional lan bisa nggawe swara luwih akeh tinimbang liyane.

Where tuku mesin jahit

Singer Janji 1412

Saiki kita duwe sawetara panggonan sing bisa tuku mesin jahit. Ing tangan siji, kita duwe department store, hypermarket uga toko ngendi sampeyan uga bisa nemokake produk liyane kanggo ngarep. Mesthi, saliyane iku, sampeyan uga duwe titik resmi sing makili saben merek mesin kasebut.

Nanging yen sampeyan ora pengin nglampahi jam saka sak panggonan kanggo liyane, dodolan online liyane saka pilihan paling khusus. Kaca kaya Amazon Padha duwe kabeh jinis model., uga kanthi fitur sing rinci lan rega sing cukup kompetitif. Nyatane, sampeyan bisa nyimpen sawetara euro dibandhingake karo toko fisik.

aksesoris mesin jahit 

Kabeh mesin jahit teka karo akeh aksesoris. Mesthi, iki bisa uga gumantung saka jinis model. Sanajan mangkono, suku cadang bakal dadi salah sawijining dhasar tuku. Nalika nerangake tuku mau, anggere sing katon ing specifications saka mesin Panjenengan. Ing kana bakal menehi pitutur marang sampeyan apa jinis tartamtu sing sampeyan butuhake utawa, yen ndhukung sing universal.

Sabanjure kita bakal weruh ing aksesoris mesin jahit paling umum:

Utas

Utas poliester kanggo mesin jahit

Senajan kita mikir sing bakal ngawula kita karo Utas kita duwe, iku tau cukup. Kadhangkala, kita butuh warna liyane, kanggo pilihan sing luwih asli sing dipikirake. Elinga yen iku penting kanggo duwe benang poliester uga sulaman. Ing toko ngendi sampeyan tuku mesin, padha uga bakal duwe ing pembuangan.

Sikil presser

Senajan akeh mesin wis duwe, iku worth njupuk menyang akun. Thanks kanggo wong-wong mau, sampeyan bisa nggawe macem-macem jinis jahitan. Sampeyan ora bisa tanpa wong-wong mau!

Jarum

Yen sikil presser utawa benang dhasar, kepiye jarum? Sawetara teka karo mesin kita, nanging elinga sawetara bisa ilang ing dalan. Dadi tansah ana ing tangan sawetara jarum. Iku paling apik kanggo milih jarum kanggo macem-macem kain Lan kualitas apik.

Quills

Bebarengan karo bobbins, paling apik kanggo nggoleki kasus. Mangkono sampeyan ora bakal kantun. Luwih becik ana 12 utawa 15. Elinga!

aksesoris ing paket

kit jahitan

Yen sampeyan ndeleng manawa sampeyan ora pengin duwe aksesoris kasebut kanthi individu, sampeyan bisa tuku paket sing diarani. Ing, sampeyan bakal nemokake paling penting saliyane kanggo sawetara gunting ing macem-macem model sing cocog karo proyek kita. Sampeyan uga ora bisa kantun pemotong lan kaset kanggo ngukur.

23 komentar ing ""

  1. Sugeng warsa enggal!!
    Aku seneng yen sampeyan nulungi aku, aku duwe anak wadon umur 8 taun sing seneng fashion lan ngrancang sandhangan wiwit cilik, iku soko sing asale saka bawaan, iku passion dheweke, sawetara dina kepungkur aku weruh mesin jahit lidl ing bab 78 euro luwih utawa mens Aku ora ngelingi uga, Jeksa Agung bisa ngetokake iku sing pungkasan lan aku ora yakin kanggo tuku amarga rincian cilik.
    Dudu nggolek duit akeh, tapi ya ora arep tuku barang sing mengko dadi angel golek aksesoris lsp, merga manggon ing Kepulauan Canary lan kabeh dadi luwih alon. Aku wis dikenal Singer kabeh gesang kawula, ana tansah ing omahku, lan aku seneng duwe siji sing apik ing syarat-syarat kualitas lan rega lan aku ilang apa Singer utawa liyane sing menehi rekomendasi. Kita pengin digunakake kanggo sinau lan tahan suwe nalika kita maju, sampeyan bisa nulungi aku lan menehi saran.

    jawaban
    • Hi Yraya,

      Saka apa sing dicritakake, model sing paling dakkarepake yaiku Singer Promise, mesin jahit sing prasaja nanging bisa dipercaya sing gampang digunakake lan bakal ngidini putri sampeyan ngembangake katrampilan ing jagad jahitan.

      Nalika sampeyan entuk pengalaman, sampeyan bakal bisa nggawe lompatan menyang model sing luwih lengkap, nanging kanggo miwiti, iki minangka pilihan sing paling disaranake tanpa mangu, lan uga didol saiki.

      Matur suwun!

      jawaban
  2. Halo, aku wis tau duwe mesin jahit, nanging saiki aku pengin njahit barang liyane lan sing aku duwe ora nanggapi, aku wis ndeleng akeh ing internet nanging aku ora bisa mutusake. Aku butuh bantuan sampeyan. Aku ragu babagan Sedulur cx 7o, utawa Singer STARLEYT 6699. .matur nuwun sanget
    Endi saka loro jahitan sing luwih apik?

    regards

    jawaban
    • Hi Remedies,

      Saka model sing sampeyan usulake, loro-lorone minangka pilihan sing apik, meh profesional. Mesin Singer luwih lengkap amarga luwih akeh jahitan (100 vs. 70).

      Minangka kanggo Brother CX70PE, iku model liyane Patchwork-oriented lan iku uga bab 50 euro luwih murah tinimbang Singer, supaya yen sampeyan nyukupi kabutuhan karo model iki, iku pilihan liyane apik.

      Matur suwun!

      jawaban
  3. Hello,
    Aku nggoleki mesin jahit portabel sing cepet amarga aku wis biasa njahit nganggo alfa lan refrey profesional ibuku lan sing dakdeleng saka kanca-kancaku alon banget.
    Aku butuh kanggo jahitan normal nanging uga kuwat bisa njahit bahan sing kandel kayata kulit. Anggaranku sekitar €200-400. Ana akeh merek lan akeh panemu sing aku ora ngerti kudu miwiti saka ngendi. Antarane sing sampeyan menehi saran supaya aku nganggep manawa aku nggoleki kacepetan, kaku, lan versatility.

    jawaban
    • Halo Pilar,

      Saka apa sing sampeyan pituturake, model sing bisa dicocogake karo sing dikarepake yaiku Singer Heavy Duty 4432. Iki minangka mesin sing kuwat (badane metalik kanthi piring baja), cepet (1100 jahitan saben menit) lan serbaguna. (sampeyan bisa njahit kabeh jinis kain lan ana 32 jinis jahitan).

      Sing paling apik yaiku pas karo anggaran sampeyan.

      Matur suwun!

      jawaban
  4. Sugeng enjing, Aku kasengsem ing tuku mesin jahit anyar, wiwit siji aku duwe, Aku lack daya tarik lan dhuwur pindho saka sikil presser. Ndhuwur kabeh aku njahit pita nilon sing dilapisi kain katun, ana sawetara area sing kudu dijahit 2 lembar nilon lan katun sing kandel. Kanthi mesin sing aku saiki duwe penyanyi, kang dianggo banget uga kanggo kula, nanging aku lack daya narik. Apa mesin sing disaranake?

    jawaban
    • Sepira kuate mesin sampeyan saiki? Deleng ing Singer Heavy Duty kanggo ndeleng manawa cocog karo kabutuhan sampeyan.

      Matur suwun!

      jawaban
  5. halo, aku duwe penyanyi serenade sing aku tuku tangan kaping pindho lan saiki aku wis melu ing jagad iki aku pengin luwih akeh, utamane kanggo kain sing luwih kuat lan nindakake perkara liyane, apa sampeyan menehi saran, aku ndeleng alphas sing aku disenengi dening desain bebener , nanging aku pengin ngerti saran sampeyan.

    Gracias

    jawaban
    • Halo Segara,

      Tanpa ngerti apa budget sampeyan, iku angel kanggo menehi saran amarga sawetara opsi amba banget lan praktis sembarang € 150 model wis unggul kanggo mesin saiki. Nanging aku kudu ngerti yen sampeyan pengin nglampahi € 150, € 200 utawa € 400 kanggo menehi pilihan saka model mesin jahit paling apik adhedhasar kabutuhan.

      Kanthi informasi sing wis diwenehake, siji-sijine sing bisa dakpikirake yaiku menehi rekomendasi Singer Heavy Duty kanggo njahit kain sing luwih kuat.

      Matur suwun!

      jawaban
  6. Hello!
    Aku arep menehi pacar mesin jahit kanggo ulang tahun dheweke. Dheweke wis ngetutake jahitan, desain fashion lan kursus liyane sajrone pirang-pirang taun, nanging aku ora ngerti babagan mesin jahitan iki. Dheweke butuh kanggo nggawe klambi dhewe lan nerjemahake ide lan sketsa dadi barang sing nyata. Aku uga kaya iku soko ekologis, sing ora makili akeh ing konsumsi listrik. Apa mesin sing disaranake?
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan!

    Greetings.

    jawaban
    • Hello Patricio,

      Tanpa ngerti anggaran sampeyan, angel banget kanggo nyaranake mesin jahit.

      Ing tingkat lingkungan, kabeh padha nggunakake jumlah cahya sing padha ing umume kasus. Ing kasus apa wae, biaya listrik sing murah banget (kita ora ngomong babagan AC utawa oven, sing nggunakake luwih akeh).

      Yen sampeyan menehi kita wates saka apa sing arep kanggo nglampahi, kita bisa mbantu sethitik luwih apik.

      Matur suwun!

      jawaban
      • Hello Nacho!

        Matur nuwun kanthi sanget kanggo jawaban sampeyan. Aku rampung kelalen nulis budget, dadi antarane 150 kanggo 300 euro.

        jawaban
        • Hello Patricio,

          Aku nulis kanggo sampeyan babagan pitakonan sampeyan babagan mesin jahit sing kudu dituku.

          Amarga sampeyan pengin minangka hadiah kanggo wong sing wis duwe kawruh babagan fashion lan jahitan, luwih becik milih model sing nawakake macem-macem jahitan. Kanggo iku, Alfa Pratick 9 minangka salah sawijining calon paling apik sing uga sampeyan tawarake. Lan sampeyan duwe akeh anggaran yen sampeyan uga pengin menehi buku jahitan, aksesoris utawa malah tutup.

          Yen sampeyan babagan budget sethitik luwih, sampeyan duwe Compatt 500E mesin jahit elektronik sing nawakake designs jahitan malah luwih lan ing liga liyane nalika nerangake karya karo.

          Matur suwun!

          jawaban
  7. Halo, aku kasengsem tuku mesin jahit sing nyulam logo utawa huruf. Apa sampeyan bisa ngomong model apa? Kabeh sing paling apik

    jawaban
    • Hai Yolanda,

      Aku nulis kanggo sampeyan kanggo pesen sing sampeyan tinggalake ing situs web mesin jahit.

      Saka apa sing wis ngandika, bab sing paling dianjurake sing njupuk mesin jahitan kanggo Patchwork, padha sing kurban opsi paling nalika nerangake embroidering aksara lan gambar beda.

      Contone, Alfa Zart 01 iku calon gedhe lan banget off-dalan. Sampeyan bisa nindakake kabeh karo.

      Matur suwun!

      jawaban
  8. Sugeng enjing, aku pengin menehi pendapat babagan telung mesin sing dakdeleng Praktis Alpha 9 Elna 240 lan Janome 3622 utawa sing sampeyan pikir bisa digunakake kanggo aku, matur nuwun, aku ngenteni tanggapan sampeyan.

    jawaban
  9. Hello!
    Aku seneng blog sampeyan, mbantu aku banget. Aku wiwit sinau nglereni, ngarang lan nggawe pola amarga aku pengin ngaturake awake dhewe. Aku pengin nandur modal ing mesin apik sing tahan kula lan migunani kanggo ageman ndhuwur kabeh. Aku ora pengin skimp ing, sing, dudu paling dhasar (ora paling larang sing aku ora bakal perlu) kang menehi saran?
    Matur suwun sanget !!!!

    jawaban
    • Hai Natacha,

      Secara pribadi, disaranake Alfa Pratik 9. Iki minangka mesin jahit kabeh terrain sing bisa digunakake kanggo pangguna sing ora duwe pengalaman lan sing wis duwe kawruh sing dibutuhake kanggo ngoptimalake kabeh kemungkinan.

      jawaban
  10. Halo, aku duwe penyanyi 4830c, nanging ora bisa digunakake kanthi apik, sing bakal dadi merek sing padha, sing duwe ciri sing padha utawa rada unggul, saiki matur nuwun.

    jawaban

Deja un comentario

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin Panjenengan
  4. Komunikasi data: Data ora bakal disampekake menyang pihak katelu kajaba kewajiban legal.
  5. Panyimpenan data: Database sing di-host dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Sampeyan bisa mbatesi, mbalekake lan mbusak informasi sampeyan kapan wae.