Dunya jahit narik langkung seueur jalma. Anu tiasa ngadamel sababaraha parobihan kana baju atanapi, pikeun ngajentrekeun desain anjeun nyalira mangrupikeun hal anu ngayakinkeun. Janten, seueur anu unggal dinten mutuskeun mésér mesin jahit munggaran. Batur kedah langkung jauh sareng pikeun ieu, aranjeunna ogé peryogi mesin anu nyaluyukeun kana kabutuhanana.

Upami anjeun hoyong mendakan naon anu janten pilihan pangsaéna anjeun, maka entong sono sadayana anu kami nyarioskeun ka anjeun ayeuna. Tina mesin jahit anu paling murah sareng paling gampang pikeun pamula, overlock atanapi anu paling profésional sareng industrial. Mana anu anjeun badé pilih?

mesin jahit pikeun ngamimitian

Upami Anjeun keur milarian mesin jahit pikeun ngamimitian, di handap anjeun bakal mendakan opat modél anu cocog pikeun pamula atanapi padamelan sederhana:

model perbawa harga
Singer Jangji 1412

Singer Jangji 1412

-Jenis jahitan: 12
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-4-hambalan buttonhole otomatis
-Fitur séjén: desain kompak, jahitan tulangan, zig-zag
133,24 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10
Penyanyi 2250

Singer 2263 Tradisi

-Jenis jahitan: 16
-Jahitan panjang sareng rubak: Adjustable dugi ka 4 sareng 5 mm masing-masing
-Hole otomatis 4 léngkah
-Fitur séjén: Jahitan lempeng sareng zig-zag, asesoris, suku presser
137,75 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10
gaya alfa 40 mesin

Gaya Alfa 40

-Jenis jahitan: 31
-Jahitan panjang sareng rubak: Adjustable dugi ka 5 mm
-Hole otomatis 4 léngkah
-Fitur séjén: LED, suku adjustable, wadah spool logam
 189,99 €
Tingali tawaranCatetan: 10 / 10
adi cs10s

Dadang CS10s

-Jenis jahitan: 40
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-5 kancing otomatis, 1 léngkah
-Fitur séjén: Fungsi pikeun patchwork na quilting
171,31 €
Tingali tawaranCatetan: 10 / 10

mesin jahit comparator

Sanajan teu dina tabel di luhur, anjeun ogé moal bisa ngantep buka tina Mesin jahit Lidl, modél hebat pisan pikeun ngamimitian tapi anu kasadiaan dugi ka stok supermarket.

Anjeun bakal leres sareng salah sahiji modél dina tabél, tapi upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan masing-masing, di handap ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ciri utama masing-masing mesin jahit ieu anu parantos janten pilihan anu sampurna pikeun jalma anu. hoyong ngamimitian di dunya jahit atanapi pikeun anu milari pilihan harga kualitas anu saé:

Singer Jangji 1412

Lamun Anjeun keur pilari mesin jahit dasar nu boga fitur penting pikeun ngamimitian, éta Mesin tukang ngaput panyanyi Jangji 1412 bakal milik anjeun. Lamun rencana pikeun ngalakukeun tugas gampang kawas hemming atanapi zipping, kitu ogé tombol, bakal sampurna pikeun anjeun. Sajaba ti éta, éta mesin kualitas kalawan harga alus. Éta saderhana dianggo sareng sakumaha anu urang nyarios, idéal upami anjeun nembé ngamimitian. Sanajan eta boga 12 jahitan béda, Anjeun kudu nambahkeun festoons hiasan.

harga na biasana sabudeureun euro 115 sareng tiasa jadi milik anjeun di dieu.

Singer 2250 Tradisi

Ieu salah sahiji mesin jahit pangalusna jual, jadi, urang geus boga data alus payun. Éta ngagaduhan seueur fungsi sareng penting nalika ngamimitian di dunya jahit. Ogé, teu ngan éta, saprak ku total 10 jahitan, éta ogé bakal sampurna mun anjeun geus boga dasar. Janten, anjeun moal pondok. Ieu salah sahiji lightest, jadi Anjeun bisa ngangkut eta nurutkeun pangabutuh anjeun.

Harga mesin jahit ieu pikeun ngamimitian nyaéta ngeunaan euro 138anjeun tiasa ngagaleuhna di dieu

Gaya Alfa 40

Sejen tina mesin penting nyaéta Alfa Style 40. Leuwih ti sagala hal sabab basajan pisan, pikeun sakabéh jalma anu bieu boga pamanggih jahit. Naon deui, fungsi na cukup lengkep salaku threader otomatis, buttonhole dina 4 hambalan. Éta ogé gaduh lampu LED, ogé sabeulah pikeun motong benang. Inget yen aya 12 jahitan tambah dua scallops hiasan. Naon anu bakal janten dasar pikeun padamelan anu paling umum.

Dina hal ieu, harga naék ka kira 180 euro. Mésér di dieu.

Dadang CS10s

Lamun hayang ajak diri ku munggaran mesin jahit éléktronik, ieu bakal model pangalusna anjeun. Henteu sabab éléktronik éta pajeulit ngagunakeun, sabalikna. Salian jahitan paling dasar, anjeun ogé tiasa ngamimitian léngkah munggaran anjeun dina dunya patchwork ogé quilting. Éta saderhana dianggo sapertos milih fungsi anu bakal urang laksanakeun, panjang sareng lebar unggal jahitan sareng éta waé.

Hal anu saé nyaéta nalika anjeun terang kumaha damel sareng pangbasajanna, éta ogé ngamungkinkeun anjeun langkung jauh, hatur nuhun kana kumaha lengkepna. Sadaya ieu pikeun harga ngeunaan euro 165. Upami anjeun resep, anjeun tiasa mésér didieu.

Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur model mesin jahit lanceukna, lebetkeun tautan anu nembe kami tinggalkeun.

mesin jahit mirah

Upami anu anjeun milarian mangrupikeun pilihan anu paling murah, maka anjeun gaduh mesin jahit cheapest sanajan urang ogé geus milih sababaraha model kalawan nilai hébat duit:

model perbawa harga
Jata MC695

Jata MC695

-Jenis jahitan: 13
-Jahitan panjang sareng lebar: Teu tiasa disaluyukeun
- 4 stroke grommet
-Fitur séjén: Jarum ganda
 115,36 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10
toyota superj17w

Toyota SuperJ17

-Jenis jahitan: 17
-Jahitan panjang sareng lebar: 2 ukuran
- 4 stroke grommet
-Fitur séjén: Otomatis pungkal, lampu, leungeun bébas
 Teu aya produk anu kapendak.
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10
Singer Basajan 3221

Singer Basajan 3221

-Jenis jahitan: 21
-Jahitan panjang sareng rubak: Adjustable dugi ka 5 mm
- liang kancing otomatis 1 waktos
-Fitur séjén: lampu, panangan bébas, threader otomatis
179,99 €
Tingali tawaranCatetan: 9/10
alfa salajengna 40

Alfa salajengna 40

-Jenis jahitan: 25
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-Hole kancing otomatis 1 léngkah
-Fitur séjén: Tahan, betah threading
232,99 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10

Jata MC695

Kami nyanghareupan salah sahiji mesin jahit anu paling murah. Jata MC695 gaduh total 13 jinis jahitan. Éta pisan mesin pisan basajan ngagunakeun tur lampu lamun datang ka keur diangkut. Cai mibanda sababaraha asesoris, kitu ogé lampu terpadu. Sampurna pikeun anu ngamimitian tapi ogé pikeun anu parantos hoyong anu langkung. Panginten titik négatip nyaéta panjang sareng lebar jahitan henteu tiasa disaluyukeun. 

harga na irresistible tur bisa jadi milik anjeun euro 113. naha anjeun hoyong anjeunna Mésér di dieu

Singer Basajan 3221

Ieu salah sahiji pilihan pangalusna. Pamadegan satuju yén éta téh mesin jahit pikeun mimitian ku, tapi ogé pikeun jalma anu butuh hal leuwih dina jangka pondok. Janten, upami anjeun tiasa investasi sakedik deui, ieu mangrupikeun modél anjeun. Éta ngagaduhan 21 jahitan kalayan panjang sareng lebar régulator. Naon deui, bakal masihan 750 jahitan per menit, bebas leungeun jeung lampu terpadu.

Dina hal ieu, urang bet dina nilai hébat duit jeung éta yén sanajan teu jadi mirah sakumaha dua model saméméhna, Singer Simple mangrupakeun modél Éntri hebat pisan nu bisa jadi milik anjeun pikeun 158 euro sarta yén anjeun bisa. mésér didieu.

Alfa salajengna 40

Mesin jahit sanés anu ngagaduhan kualitas canggih nyaéta ieu. A versi anyar tina Mesin jahit alfa Teras. Aya seueur model dina rentang ieu anu gaduh ciri anu sami. Tapi dina hal ieu, urang ditinggalkeun ku Alfa Next 45. Idéal pikeun maranéhanana anu ngan dimimitian kaluar atawa pikeun maranéhanana anu ogé hayang mesin jahit kahiji maranéhanana pikeun lepas deui. Kalayan 25 jahitan sareng 4 kerang hiasanAranjeunna bakal minuhan ekspektasi Anjeun.

Alfa Next 45 mangrupikeun modél anu hargana sakitar 225 euro sareng naon anu tiasa anjeun mésér didieu. Kasadiaanna dibatesan janten upami aranjeunna henteu gaduh saham nalika anjeun ngagaleuh, anjeun tiasa ngagaleuh modél mana waé ti kulawarga Next sabab sami pisan dina hal fitur.

Toyota SPB15

Salah sahiji pilihan anu paling murah nyaéta ieu. The mesin jahit toyota SPB15 Ieu salah sahiji pilihan hébat. Éta kompak, sederhana sareng gaduh 15 jinis jahitan. Di antarana, urang nyorot 4 jenis hiasan, hem stitch ogé zig-zag. Ogé boga tuas recoil pohara kapaké.

Harga mesin jahit Toyota SPB15 ngan 112 euro sareng anjeun tiasa mésér didieu.

mesin jahit profésional

Upami anu dipilari téh mesin jahit profésional, di handap ieu kami nawiskeun anjeun sababaraha model anu paling lengkep pikeun anu milari kauntungan sareng padamelan anu langkung saé:

model perbawa harga
Bernett Sew&Go 8

Bernett Sew&Go 8

-Jenis jahitan: 197
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-7 eyelets 1 hambalan
-Fitur séjén: Quilting, Patchwork, 15 posisi jarum
349,99 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10
penyanyi melengkung

Singer Curvy 8770

-Jenis jahitan: 225
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-6 eyelets 1 ngéléhkeun
-Fitur séjén: Pola Alfabét, Smart Threading
harga teu sadia
Tingali tawaranCatetan: 8 / 10
Panyanyi Starlet 6699

Panyanyi Starlet 6699

-Jenis jahitan: 100
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-6 eyelets 1 hambalan
-Fitur séjén: 12 posisi jarum, struktur logam
279,99 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10
Penyanyi Kuantum Stylist 9960

Penyanyi Kuantum Stylist 9960

-Jenis jahitan: 600
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-13 eyelets 1 hambalan
-Fitur séjén: 2 lampu LED, 26 posisi jarum
749,00 €
Tingali tawaranCatetan: 10 / 10
Alfa 2160

Alfa 2160

-Jenis jahitan: 60
-Jahitan panjang sareng lebar: adjustable
-7 panon-
Fitur séjén: tampilan LCD, Double jangkungna presser suku
649,00 €
Tingali tawaranCatetan: 9 / 10

Bernett Sew&Go 8

Lamun urang ngobrol ngeunaan mesin jahit profésional, urang jelas yén urang geus ngobrol ngeunaan istilah nu leuwih gede. fitur langkung pikeun rengse jobs sagampil profésional. Dina hal ieu, Bernett Sew&Go 8 ngantunkeun kami kalayan jumlahna aya 197 jahitan. Diantarana, 58 mangrupikeun hiasan. Anjeun oge bakal manggihan jumlahna aya 15 posisi jarum jeung jangkungna ganda tina suku presser. Éta tahan pisan sareng gaduh panangan gratis.

Harga mesin jahit profésional ieu euro 399 sareng anjeun tiasa mésér didieu.

Singer Curvy 8770

Tanpa ragu, urang nyanghareupan pilihan anu pangsaéna. Sateuacan merek anu urang sadayana terang sareng anu salawasna nunjukkeun urang pilihan anu pangsaéna. Dina hal ieu, anu digabungkeun jeung total 225 jahitan. Tangtu berkat éta anjeun tiasa ngantep imajinasi anjeun ngapung. Salaku tambahan, éta ngagaduhan pola, kalayan panjang sareng lebar jahitan anu tiasa diatur sareng sistem pungkal otomatis. Jarum ganda sareng tujuh jinis liang kancing… naon deui anu urang tiasa nyuhunkeun?

Upami anjeun kabetot, anjeun tiasa ngagaleuh Singer Curvy dieu.

Panyanyi Starlet 6699

Kami parantos ngamimitian ku total 100 jahitan. Janten, urang parantos tiasa nampi ide yén éta mangrupikeun mesin sanés anu ngamungkinkeun urang maju iraha waé urang hoyong. Panjang sareng lebar aranjeunna tiasa disaluyukeun. Sajaba ti éta, kudu disebutkeun yen eta boga 12 posisi jarum ogé panangan bébas sareng lampu LED. Malahan lawon anu paling kandel moal nolak éta.

Sanaos mesin jahit profésional, Singer Starlet 6699 tiasa ngan ukur milik anjeun 295 euro. Naha anjeun kersa? beuli di dieu

Penyanyi Kuantum Stylist 9960

Tangtosna, upami urang ngobrol ngeunaan mesin jahit profésional, urang moal tiasa hilap Singer Quantum Stylist 9960. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji anu sadayana anu aya dina pikiran bakal dilaksanakeun. Éta ngagaduhan 600 jinis jahitan, boh panjang sareng lebarna tiasa disaluyukeun. Urang bisa nyebutkeun yén éta téh salah sahiji anu pang kuatna dina pasaran.

Harga na nyaeta euro 699 tapi dina mulang kami bakal nampa salah sahiji mesin jahit pangalusna dina pasaran jeung nu bisa Anjeun meuli ti dieu.

Alfa 2160

Urang ditinggalkeun ku model mesin Alfa nu boga ciri sampurna, kalawan layar LCD nu pisan gampang ngagunakeun. ogé bakal sampurna pikeun fabrics kandel, ku kituna anjeun tiasa ngalakukeun padamelan anu béda kalayan hasil anu idéal. Threader otomatis, ogé 60 jahitan sareng tujuh jinis kancing. 

Harga mesin jahit profésional ieu 518 euro sareng anjeun tiasa mésér didieu.

Kumaha carana milih mesin jahit munggaran kuring

mesin jahit munggaran kuring

Milih mesin jahit munggaran kuring bisa jadi hiji tugas gampang. Urang sadayana mikir ngeunaan hiji alus, mesin tahan nu ngalakukeun karya kalawan finish alus. Tapi sajaba ti ieu, aya detil séjén pikeun tumut kana akun.

Naon gunana urang bakal masihan eta?

Sanajan éta bisa jadi salah sahiji patarosan paling repetitive, éta penting. Upami anjeun ngan ukur nganggo éta pikeun padamelan anu paling dasar, maka éta henteu pantes nyéépkeun seueur mesin anu langkung profésional. Leuwih ti nanaon sabab moal make satengah tina fungsi na. Ayeuna, upami anjeun resep dunya jahit, teu meuli mesin pisan dasar. Hal Hadé pisan yén éta téh sedeng, éta boga sababaraha fungsi sarta yén éta ngamungkinkeun urang pikeun pindah ka hareup saeutik. Upami teu kitu, dina waktu anu singget bakal rada luntur pikeun kaperluan urang.

Sareng tong hariwang upami anjeun henteu terang kumaha carana ngadamelna dina mimitina, di dieu anjeun tiasa diajar ngaput pisan basajan tur jelas.

Fitur naon anu kedah aya dina mesin jahit munggaran kuring?

Toyota SPB15

  • jenis stitch: Salah sahiji faktor anu kudu diperhatikeun nyaéta jahitan. Pikeun padamelan anu dasar pisan, mesin anu sakedik bakal sampurna. Upami henteu, pilih anu paling seueur jahitan. Panjang jahitan penting nalika damel sareng lawon anu langkung kandel. Ku kituna, urang bakal butuh jahitan panjang. Lebar jahitan ogé penting upami anjeun badé damel sapertos nempatkeun pita elastis atanapi overcasting.
  • lolongkrang: Aya rada sababaraha béda antara aranjeunna. Tangtosna, ngadamel kancing dina opat léngkah henteu sami sareng ngadamel hiji. Hal-hal anu kedah diémutan kumargi kalayan detil ieu urang tiasa ngadamel rupa-rupa kancing dina baju.
  • posisi jarum: Beuki posisi mesin jahit, beuki loba pilihan urang kudu lamun milih tipena béda jahit.
  • merek mesin: Sacara umum, éta salawasna hadé nempatkeun kapercayaan anjeun dina merek hadé dipikawanoh. Leuwih ti nanaon sabab urang terang yén urang mayar kualitas alus. Salaku tambahan, urang bakal ngagaduhan jasa téknis langkung seueur sareng bagian-bagian anu béda anu urang peryogikeun.
  • Potencia: Punten dicatet yén mesin kalawan kakuatan kirang ti 75W teu cocog pikeun jahit fabrics kandel.

Inget yen mesin jahit boga loba kaunggulan. Salah sahiji anu utama nyaéta bisa ngahemat sababaraha euro dina baju. Pasti anjeun nekat nalika murangkalih kaleungitan baju anu énggal atanapi nalika anjeun angkat ka toko sareng anjeun moal mendakan naon waé anu nyumponan kabutuhan anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngarobih sadayana ieu, kalayan sakedik kasabaran sareng dedikasi.  Pasti:

Dina kasus ieu, ulah ngantep diri jadi dazzled ku mesin jahit baheula Kusabab aranjeunna langkung kompleks pikeun nanganan sareng ayeuna aranjeunna dianggo langkung seueur salaku unsur hiasan tibatan anu sanés. Upami anggaran mangrupikeun masalah pikeun anjeun, anjeun tiasa teras-terasan mésér mesin jahit kadua leungeun.

Mesin jahit domestik vs mesin jahit industri

Penyanyi Kuantum Stylist 9960

Naha anjeun terang anu utami Bedana antara mesin jahit domestik jeung mesin jahit industrianjeunna? Tanpa ragu, éta mangrupikeun detil anu sanés anu anjeun kedah terang sateuacan ngaluncurkeun mésér salah sahiji dua. Di dieu deui aya sababaraha faktor anu anjeun kedah terang.

mesin jahit domestik

Sakumaha namina nunjukkeun, mesin jahit domestik mangrupakeun hiji nu boga fungsi dasar pikeun jobs paling umum. Di antarana urang nyorot tugas jahit nu urang sadayana terang. Ngalereskeun sababaraha baju, ngaput cimata, kelim atanapi seleting.

Mesin jahit industri

Éta dimaksudkeun pikeun padamelan anu paling beurat. Aranjeunna ngajamin sababaraha karya leuwih profésional sarta kalawan seams leuwih tahan. Upholstery atanapi tali anu sampurna pikeun jenis ieu mesin. Hiji hal anu teu kapikir dina para sahabatna. Salian sadayana ieu, éta kedah nyarios yén nalika urang hoyong mesin tina jinis ieu, éta kusabab urang gaduh padamelan anu saé unggal dinten sareng kusabab urang parantos langkung seueur pangalaman dina dunya jahit. Éta dimaksudkeun pikeun digawekeun ku volume ageung lawon sareng henteu ngan ukur di pabrik, tapi ogé di bumi.

Aranjeunna nawiskeun kami laju antara 1000 jeung 1500 jahitan per menit, tangtu eta oge boga sisi rada négatip. Éta bakal meakeun langkung énergi tibatan mesin konvensional sareng aranjeunna tiasa ngadamel langkung bising tibatan anu sanés.

Dimana meuli mesin jahit

Singer Jangji 1412

aDi dieu urang boga sababaraha tempat dimana urang bisa meuli mesin jahit. Di hiji sisi, urang boga department stores, hypermarkets ogé toko dimana anjeun ogé tiasa mendakan produk sanés pikeun bumi. Tangtosna, salian ti éta, anjeun ogé gaduh titik resmi anu ngagambarkeun unggal merek mesin.

Tapi upami anjeun henteu hoyong nyéépkeun jam ti hiji tempat ka tempat anu sanés, penjualan online mangrupikeun pilihan anu paling khusus. Kaca kawas Amazon Aranjeunna mibanda sagala rupa model., kitu ogé kalawan fitur well-detil sarta harga rada kalapa. Kanyataanna, anjeun malah tiasa nyimpen sababaraha euro dibandingkeun toko fisik.

asesoris mesin jahit 

Sadaya mesin jahit hadir sareng seueur asesoris. Tangtosna, ieu tiasa gumantung kana jinis modél. Sanaos kitu, suku cadang bakal salawasna janten salah sahiji dasar pameseran urang. Lamun datang ka meuli aranjeunna, salami nu katingali dina spésifikasi mesin Anjeun. Aya aranjeunna bakal nyarioskeun ka anjeun naon jinis spésifik anu anjeun peryogikeun atanapi, upami éta ngadukung anu universal.

Salajengna urang bakal ningali asesoris mesin jahit paling umum:

Threads

benang poliéster pikeun mesin jahit

Sanajan urang mikir yén éta bakal ngawula ka urang jeung threads kami boga, éta pernah cukup. Sakapeung, urang kudu leuwih kelir, pikeun pilihan leuwih aslina nu datang ka pikiran. Inget yén éta téh penting pikeun mibanda benang poliéster ogé sulaman. Di toko dimana anjeun mésér mesin, aranjeunna ogé bakal aya dina pembuangan anjeun.

presser suku

Sanajan loba mesin geus boga aranjeunna, eta sia nyandak kana rekening. Hatur nuhun ka aranjeunna, anjeun tiasa ngadamel tipena béda seams. Anjeun moal tiasa tanpa aranjeunna!

Jarum

Upami suku presser atanapi benang dasar, kumaha upami jarum? Sababaraha datangna kalawan mesin kami, tapi inget yen sababaraha bisa leungit sapanjang jalan. Jadi salawasna kudu di leungeun sababaraha jarum. Hadé pisan mun éta milih jarum pikeun sababaraha fabrics béda Sareng kualitasna saé.

Quills

Marengan bobbins, éta pangalusna pikeun néangan hiji pasualan. Ku kituna anjeun moal sono nanaon. Éta leuwih alus pikeun mibanda ngeunaan 12 atawa 15. Tetep dina pikiran!

asesoris dina pak

kit jahit

Upami anjeun ningali yén anjeun henteu hoyong gaduh asesoris ieu nyalira, anjeun tiasa ngagaleuh anu disebut pak. Di jerona, anjeun bakal mendakan anu paling penting salian ti sababaraha gunting dina model béda pikeun nyocogkeun jobs urang. Anjeun oge bisa teu sono cutters jeung kaset pikeun ngukur.

23 komentar dina «»

  1. Hai wilujeng tepang taun!!
    Abdi bogoh ka anjeun pikeun mantuan kuring punten, abdi gaduh putri 8 taun heubeul anu mikanyaah fashion jeung ngarancang baju saprak manéhna leutik, éta hiji hal anu asalna ti bawaan nya, éta markisa dirina, sababaraha poé ka tukang kuring nempo mesin jahit lidl pa ngeunaan 78 euro leuwih atawa mens Kuring teu apal ogé, hal éta éta panungtungan sarta kuring teu yakin kana meuli eta kusabab rinci leutik.
    Ieu lain kuring hayang méakkeun loba duit, tapi ogé, kuring teu hayang meuli hiji hal nu engké ngajadikeun kuring hésé pikeun manggihan asesoris jeung sajabana, sabab urang hirup di Kapuloan Canary jeung sagalana mana leuwih laun. Kuring geus dipikawanoh Singer sapanjang hirup abdi, aya salawasna di imah kuring, jeung Abdi hoyong gaduh salah sahiji anu alus dina hal kualitas sarta harga na kuring leungit naha éta Singer atanapi sejenna nu nyarankeun. Kami hoyong éta ngagunakeun éta pikeun diajar sareng kanggo urang sakedap nalika urang maju, tiasa anjeun ngabantosan kuring sareng nyarankeun sababaraha punten.

    jawaban
    • Hi Yraya,

      Tina naon anu anjeun nyarioskeun ka kuring, modél anu paling kuring nyarankeun nyaéta Singer Promise, mesin jahit anu sederhana tapi dipercaya anu gampang dianggo sareng anu bakal ngamungkinkeun putri anjeun pikeun ngembangkeun kaahlianna dina dunya jahit.

      Anjeun mangtaun pangalaman, anjeun bakal bisa nyieun kabisat kana model leuwih lengkep, tapi mimiti kalawan, ieu pilihan paling dianjurkeun tanpa ragu, sarta eta oge diobral ayeuna.

      Salam!

      jawaban
  2. Halo, kuring kantos gaduh mesin jahit. Tapi ayeuna kuring hoyong ngajahit barang-barang sanés sareng anu kuring gaduh henteu ngabales ka kuring. Kuring parantos ningali seueur di internet tapi kuring henteu tiasa mutuskeun. Abdi peryogi bantosan anjeun. Abdi ragu ngeunaan Brother cx 7o, atawa Singer STARLEYT 6699. .hatur nuhun pisan
    Mana tina dua jahitan anu langkung saé?

    Wasalam

    jawaban
    • Hi Remedies,

      Tina model anu anjeun usulkeun, duanana mangrupikeun pilihan anu saé, ampir profésional. Mesin Singer langkung lengkep sabab langkung seueur jahitan (100 vs. 70).

      Sedengkeun pikeun Brother CX70PE, éta modél anu langkung berorientasi Patchwork sareng éta ogé sakitar 50 euro langkung mirah tibatan Singer, janten upami anjeun nyumponan kabutuhan anjeun sareng modél ieu, éta mangrupikeun pilihan anu sanés.

      Salam!

      jawaban
  3. pantun,
    Abdi milarian mesin jahit portabel anu gancang saprak kuring biasa ngajahit sareng alfa profésional sareng refrey indung kuring sareng anu kuring ningali ti kolega anu lambat pisan.
    Abdi peryogi pikeun jahit normal tapi ogé kuat sanggup ngaput bahan kandel sapertos kulit. Anggaran abdi sakitar €200-400. Aya seueur merek sareng seueur pendapat anu kuring henteu terang dimana ngamimitian. Diantara anu mana anu anjeun mamatahan kuring ngémutan yén kuring milari kagancangan, kateguhan, sareng versatility.

    jawaban
    • Halo Pilar,

      Tina naon anu anjeun nyarioskeun ka kami, modél anu tiasa diadaptasi sareng anu anjeun milarian nyaéta Singer Heavy Duty 4432. Ieu mangrupikeun mesin anu kuat (awakna logam sareng pelat baja), gancang (1100 jahitan per menit) sareng serbaguna. (Anjeun tiasa ngaput sagala jinis lawon sareng gaduh 32 jinis jahitan).

      Hal anu pangsaéna nyaéta pas pisan kana anggaran anjeun.

      Salam!

      jawaban
  4. Wilujeng enjing, abdi kabetot dina meuli mesin jahit anyar, saprak hiji kuring boga, Kuring kakurangan kakuatan narik sarta jangkungna ganda tina suku presser. Luhureun sadaya kuring ngaput pita nilon dijejeran ku lawon katun, aya sababaraha wewengkon nu kuring kudu ngaput 2 lembar nilon kandel jeung katun. Jeung mesin nu kuring ayeuna boga penyanyi, nu gawéna kacida alusna pikeun kuring, tapi kuring kakurangan kakuatan narik. Mesin naon anu anjeun nyarankeun?

    jawaban
    • Sakumaha kuatna mesin anjeun ayeuna? Tingali kana Singer Heavy Duty pikeun ningali naha éta cocog sareng kabutuhan anjeun.

      Salam!

      jawaban
  5. halo, kuring gaduh penyanyi serenade anu kuring mésér kadua sareng ayeuna kuring parantos aub di dunya ieu kuring hoyong anu langkung seueur, khususna pikeun lawon anu langkung kuat sareng ngalakukeun langkung seueur hal, naon anu anjeun mamatahan, kuring ningali alphas yén kuring resep ku desain kaleresan, tapi kuring hoyong terang naséhat anjeun.

    Gracias

    jawaban
    • Halo laut,

      Tanpa terang naon anggaran anjeun, hese nyarankeun anjeun sabab rentang pilihan anu lega pisan sareng praktis naon waé modél € 150 parantos punjul tina mesin anjeun ayeuna. Tapi kuring peryogi kauninga upami anjeun hoyong méakkeun € 150, € 200 atanapi € 400 pikeun masihan anjeun pilihan modél mesin jahit pangsaéna dumasar kana kabutuhan anjeun.

      Kalayan inpormasi anu anjeun parantos masihan ka kami, hiji-hijina hal anu kuring tiasa pikirkeun nyaéta nyarankeun Singer Heavy Duty pikeun ngaput lawon anu langkung kuat.

      Salam!

      jawaban
  6. Hello!
    Abdi hoyong masihan kabogoh abdi mesin jahit keur ulang nya. Anjeunna parantos ngiringan jahit, desain busana sareng kursus-kursus sanés salami mangtaun-taun, tapi kuring henteu terang ngeunaan dunya mesin jahit ieu. Anjeunna peryogi pikeun ngadamel baju nyalira sareng narjamahkeun ideu sareng sketsa na kana hal anu nyata. Abdi ogé hoyong janten hal ékologis, anu henteu ngawakilan seueur dina konsumsi listrik. Mesin naon anu anjeun nyarankeun?
    Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun!

    Salam.

    jawaban
    • Hello Patricio,

      Tanpa terang anggaran anjeun, hésé pisan pikeun kami nyarankeun mesin jahit.

      Dina tingkat environmentalism, maranéhanana kabéh datang ka méakkeun jumlah sarua cahaya dina kalolobaan kasus. Dina hal naon waé, éta mangrupikeun biaya anu murah pisan pikeun diperhatoskeun dina tagihan listrik (urang henteu nyarioskeun ngeunaan AC atanapi oven, anu meakeun langkung seueur).

      Lamun masihan kami margin naon rék méakkeun, urang bisa mantuan Anjeun saeutik hadé.

      Salam!

      jawaban
      • Hello Nacho!

        Hatur nuhun pisan pikeun waleran anjeun. Kuring sagemblengna poho nulis anggaran, eta mana antara 150 ka 300 euro.

        jawaban
        • Hello Patricio,

          Kuring keur nulis ka anjeun dina hubungan sual anjeun ngeunaan mesin jahit nu meuli.

          Kusabab anjeun hoyong éta salaku kado pikeun jalma anu geus boga pangaweruh ngeunaan fashion jeung jahit, éta pangalusna bet dina modél nu nawarkeun rupa-rupa jahitan. Pikeun éta, Alfa Pratick 9 mangrupikeun salah sahiji calon anu pangsaéna anu anjeun ogé ditawarkeun. Sareng anjeun gaduh seueur anggaran upami anjeun ogé hoyong masihan buku jahit, asesoris atanapi bahkan panutup.

          Lamun manteng anggaran Anjeun saeutik salajengna, anjeun boga Compatt 500E mesin jahit éléktronik nu nawarkeun malah leuwih desain stitch sarta dina liga sejen lamun datang ka gawé bareng eta.

          Salam!

          jawaban
  7. Halo, kuring resep mésér mesin jahit anu nyulam logo atanapi hurup. Dupi anjeun tiasa ngabejaan ka kuring model nu ngalakukeun eta? Sing salamet

    jawaban
    • Hai Yolanda,

      Abdi nyerat ka anjeun pikeun pesen anu anjeun tinggalkeun dina halaman wéb mesin jahit kami.

      Tina naon anu anjeun nyarios, hal anu paling disarankeun nyaéta yén anjeun nyandak mesin jahit pikeun Patchwork, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu paling seueur pikeun nyulam hurup sareng gambar anu béda.

      Contona, Alfa Zart 01 mangrupakeun calon hébat sarta pisan kaluar-jalan. Anjeun tiasa ngalakukeun sagalana kalawan eta.

      Salam!

      jawaban
  8. Wilujeng enjing, Abdi hoyong anjeun masihan kuring pendapat anjeun ngeunaan tilu mesin anu kuring gaduh pandangan Praktis Alpha 9 Elna 240 sareng Janome 3622 atanapi anu anjeun pikir bakal tiasa dianggo pikeun kuring, hatur nuhun, kuring ngantosan réspon anjeun.

    jawaban
  9. Hello!
    Abdi bogoh blog anjeun, éta mantuan kuring pisan. Kuring mimiti diajar motong, ngajahit sareng ngadamel pola sabab kuring hoyong ngahaturanan diri. Abdi hoyong investasi dina mesin alus nu lasts kuring sarta mangpaat pikeun dresses luhureun sakabeh. Kuring teu hayang skimp on eta, nyaeta, teu paling dasar (sanes paling mahal nu kuring moal butuh) nu mana anu anjeun nyarankeun?
    Hatur nuhun pisan!!!!

    jawaban
    • Hai Natacha,

      Pribadi, kami nyarankeun Alfa Pratik 9. Éta mangrupikeun mesin jahit sadaya rupa bumi anu tiasa dianggo pikeun pangguna anu teu ngalaman sareng anu parantos gaduh pangaweruh anu dipikabutuh pikeun ngamangpaatkeun sagala kemungkinanna.

      jawaban
  10. Halo, kuring gaduh penyanyi 4830c, tapi éta henteu dianggo deui, anu mana anu ti merek anu sami, anu gaduh ciri anu sami atanapi rada unggul, ayeuna. Hatur nuhun.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemén komentar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal ditepikeun ka pihak katilu kajaba ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data di-host ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Anjeun tiasa ngawates, cageur sareng mupus inpormasi anjeun iraha waé.